Hét seminar over Financiële Trends &
Toekomstige Financiering van de publieke sector
Terugblik op editie 2016

DAG VAN DE PUBLIEKE FINANCIERING EDITIE 2016

Na een succesvolle eerste editie is direct besloten dat op donderdag 28 september 2017 de tweede editie gaat plaatsvinden. Daarmee is het nu al hét jaarlijks terugkerende seminar voor bestuur en management uit de publieke sector met een financiële interesse. De Dag van de Publieke Financiering Editie 2016 bood, onder bezielde leiding van dagvoorzitter Jeroen Smit, een interactief middagprogramma met inzichten in de financiële trends op de kapitaalmarkt en een levendige discussie over de houdbaarheid van het huidige garantiestelsel.

Beschikbaarheid en kosten van kapitaal

De beschikbaarheid van en vraag naar kapitaal veranderen de komende jaren. Hoeveel kapitaal is er beschikbaar en waar komt het vandaan? En wat is de prijs die u er voor moet betalen? Deze vragen houden de publieke sector bezig en deze actualiteit stond dan ook centraal tijdens het seminar en werd vanuit verschillende invalshoeken besproken. Buzzmaster zorgde ervoor dat de deelnemers een wezenlijk onderdeel waren van de discussie en zelfs van de presentaties.

Leren van successen

De toekomst is geen ver van je bed show. Er zijn al degelijk successen gerealiseerd. Tijdens het event kreeg het publiek een kijkje in die successen en een blik op wat staat ons nog te wachten staat. Onder andere werd besproken welke nieuwe partijen, financieringsvormen en/of producten nu al beschikbaar zijn en gediscussieerd over de haalbaarheid en integratiemogelijkheden.

Daarnaast vond er met de bestuurders van de borgverstrekkers en de belangrijkste financiers een discussie plaats over de toekomst van het garantiestelsel zoals wij dit in het publieke domein kennen.

MEER LEZEN EN ZIEN?


Lees hier het dagverslag van DPF 2016
.

Bekijk hier de presentatie van Wim Boonstra >
Bekijk hier de presentatie van Onno Steenbeek >
Bekijk hier de presentatie van Pim van Ballekom >
Bekijk hier de presentatie van Henk van Koeveringe >

.

Datum Donderdag 29 september 2016
 0  0
Locatie Landgoed de Horst, Theater Maitland
De Horst 1
3971 KR Driebergen-Rijsenburg
ooo ooo